Wat past bij jou?

Ik help je kiezen wat bij jou past.

Lisette Thooft schrijft:“Kiezen is 9 van de 10 keer overbodig, en die 10e keer is het meestal onbelangrijk.” (1) Als je doet wat bij je past, is het geen keuze. Dan hoef je niet te kiezen.

Hoe weet je wat bij je past? Dat kan moeilijk zijn.

Hoor je wat je tegen jezelf te zeggen hebt? Voel je wat je lijf je vertelt? Neem je de tijd om te ontdekken wat je te doen staat? En als je eenmaal zover bent, handel je daar dan ook naar?

Gij zult niet kiezen
“Gebod 1: Gij zult niet kiezen.”

“Kiezen betekent dat je de weg naar je eigen boom probeert te vinden door het leukste pad te kiezen, het best begaanbare pad, het pad met de meeste bankjes of het meeste zonlicht. Maar wie zegt dat dit het pad is naar jouw boom, naar jouw eigen innerlijke paleis? Om de deur naar binnen te vinden, hoef je niet te kiezen. Er zijn niet vele deuren – er is er maar één.

Wandel door het bos, door de wereld om je heen, en geniet ervan. Maar staar je er niet blind op. Vind de weg naar huis.” (2)

Hoe is dat voor jou?

Hoe weet jij wat bij jou past? En wat doe je dan? Wat werkt voor jou? Ik ben benieuwd naar je reactie. Dankjewel alvast!

Wil je keuzes maken die bij je passen?

Ik vertel je graag hoe ik je daarbij van dienst kan zijn. Neem contact met me op, bijvoorbeeld via info@luckylil.nl.

(1) p.19 Tien geboden voor innerlijke rust – Onthaasten en ontspannen in een samenleving met te weinig tijd Lisette Thooft

(2) p.31 Tien geboden voor innerlijke rust – Onthaasten en ontspannen in een samenleving met te weinig tijd Lisette Thooft

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin