Over tips en inspiratie

Er wordt veel geschreven over het maken van keuzes

Ik lees er graag over en kom regelmatig citaten tegen die me aan het denken zetten of me uitdagen om iets nieuws te proberen, iets anders te doen. Deze citaten deel ik graag met je, als tips en inspiratie. Soms voeg ik mijn eigen gedachten erover toe, soms niet. Dan laat ik het liever voor zich spreken. Er wordt al zo veel geschreven.

Als ik er iets over wil zeggen, is het meestal zoiets als dit:

Keuzes maken die bij je passen is heel persoonlijk

Jij bent degene die bepaalt wat bij jou past. Of je iets hebt aan een tip, of een citaat jou inspireert, zegt iets over jou. Neem het ter harte als het goed voelt. Doe er iets mee als dat bij jou past. En anders niet.

Keuzes maken die bij je passen LuckyLil inspiratieGa hoe dan ook je eigen weg

Laat je niks wijsmaken als het niet bij je past, ook niet door mij. En laat niks je wijs maken, want dat ben je al.

Laat in het menu rechts je mailadres en je naam achter

Je ontvangt dan gratis 4-wekelijks tips en inspiratie voor het maken van keuzes die bij je passen.

Ik ben benieuwd hoe het voor jou is en wat bij jou past

Ik kijk uit naar je reactie, in welke vorm of langs welke weg dan ook.

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin