Coaching op maat voor jou

Met coaching op maat voor jou vind je jouw mogelijkheden om een probleem op te lossen of een situatie te veranderen. Je ontwikkelt jezelf verder door je eigen behoeften, drijfveren, inspiratiebronnen en doelen te ontdekken.

Mogelijke situatiesCoaching op maat Keuzes maken die bij je passen

“Zal ik voor mezelf beginnen of toch in dienst blijven werken?”

“Ik wil graag een volgende stap zetten in mijn carrière, maar weet gewoon niet waar ik moet beginnen… misschien wil ik wel minder gaan werken… ik weet niet wat ik wil!”

“Ik heb een heel druk leven en wil het graag wat rustiger aan doen, maar tegen welke dingen ga ik dan “nee” zeggen en hoe pak ik dat aan?

De coaching op maat voor jou

Tijdens de coaching op maat gaan we op zoek naar wat achter je vraag schuilt. De gesprekken geven inzicht in je gedragspatronen en je belemmeringen.

Jij werkt naar een antwoord of oplossing voor je vraag of probleem. Als onpartijdige buitenstaander laat ik je alternatieve invalshoeken zien. Die liggen voor jou misschien niet voor de hand doordat je zelf middenin jouw situatie zit.

Door de coaching ontstaan voor jou afstand, overzicht, nieuwe keuzes en mogelijkheden. Je onderzoekt wat je met dat inzicht kunt doen, wat je daarvoor nodig hebt en hoe je nieuwe gedrag uitpakt.

Het resultaat

Je maakt bewuster keuzes die bij jou passen, hebt daar ervaring mee opgedaan en weet wat je te doen staat om dat te blijven doen. Plus een concreet antwoord op je persoonlijke coachingsvraag; de rode draad in je coachingstraject.

Evaluaties coaching op maat

Janna: “Lilian coachte me op een manier die heel goed werkte voor mij: wandelend, direct en met goede vragen. Gedurende het traject heb ik mezelf een stuk meer in mijn kracht gezet met behulp van Lilian: zelf mijn keuzes maken en leven als mezelf, zelf kiezen wat ik wil, doe en denk in plaats van dat te laten bepalen door anderen”.

Maarten: “Lilian stelde de juiste vragen en heeft me procesmatig goed begeleid in mijn eigen reflectieproces. De sfeer was prettig. De aanpak was voor mij een pluspunt. Ik ben me meer bewust geworden van mezelf. De coaching heeft me echt geholpen bij het realiseren van een betere balans tussen gevoel en ratio. Lilian heeft me meer bewust gemaakt van de momenten dat ik puur bezig ben op basis van gevoel en wanneer niet. Dit is waardevol.

Janine: “Relaxte, prettige coachingsgesprekken. Lilian houdt mij daadwerkelijk een spiegel voor. Op een prettige wijze laat ze me in mijn eigen valkuilen lopen en reikt me vervolgens inzichten aan waar ik echt mee verder kom. Ik heb handvatten gekregen waar ik in mijn dagelijkse praktijk wat aan heb om echt 100% mijzelf te zijn!”.

Kostenindicatie coaching op maat

De kosten van jouw coachingstraject op maat zijn afhankelijk van de precieze invulling.

Coaching op maat bij LuckyLil: een uniek individueel coachingstraject, afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden, op momenten die jou uitkomen (overdag of ’s avonds, op werkdagen of in het weekend) en op een voor jou geschikte plek (rustig in een ruimte binnen, in beweging buiten of thuis via Skype).

Een coachingstraject op maat kost gemiddeld € 750,-.

Neem contact op (info@luckylil.nl), dan maken we kennis en bespreken we de mogelijkheden.

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin