Wandelen op woensdag

Jij en ik gaan samen wandelen op woensdag van 9-11 uur. Na deze wandelcoaching heb je nieuwe inzichten opgedaan, weet je wat je te doen staat én heb je frisse moed om ermee aan de slag te gaan.

📸 @landapenders

Wandelend in jouw tempo kom je echt even los van je dagelijkse dingen. In je hoofd ontstaat ruimte om gedachten op een rij te zetten en nieuwe inzichten te ontdekken. Je hoort jezelf dingen zeggen die je verbazen. Zei ik dat? Je bloed gaat stromen. Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging. Dat is het effect van wandelcoaching.

Wat is wandelen op woensdag voor jou?

  • Je bent er even uit;
  • Je kunt jouw verhaal helemaal vertellen;
  • Je zet je gedachten op een rijtje;
  • Je hebt gegarandeerd een luisterend oor tot je beschikking;
  • Je krijgt onverdeelde en compassievolle aandacht;
  • Je ontvangt feedback van mij, een onafhankelijke buitenstaander;
  • Je wordt gecoacht als je dat wenst en nodig hebt.

Evaluatie

Winston: “De begeleiding vond ik super en in een ontspannen sfeer. Ik kon echt rustig uitpraten en daarna kwam goed en gedegen advies over mijn actiepunten. Ik heb nu door dat ik meer op papier moet zetten, het wordt dan overzichtelijker. Het is eigenlijk een kwestie van gewoon beginnen met de plannen en dan doorzetten.”

Kosten

€150,- (inclusief koffie of thee met wat lekkers onderweg).

Neem contact met mij op om jouw “wandelen op woensdag” te boeken: info@luckylil.nl.

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin