Gelukkig worden van een kleine keuze

quote-if-i-pretend-to-myself-that-i-m-different-from-the-way-i-truly-am-i-m-going-to-make-gretchen-rubin-81-16-48Vaak kun je je al gelukkiger voelen door kleine aanpassingen. Ik hoor soms van mensen dat ze zich uitgeput voelen, geen energie hebben en ge├»rriteerd zijn. Dat komt doordat ze zo laat naar bed gaan. En dat vertel ik ze dan ook, dat ze zich zo beroerd voelen omdat ze gewoon niet genoeg slaap krijgen. Die afweging maken sommige mensen, omdat ze graag lang opblijven. Maar het is wel een beslissing die je bewust moet nemen. Je moet niet net doen alsof het ene niks met het andere te maken heeft.” (1)

(1) Gretchen Rubin in Flow nummer 3 – 2016

Hoe is dat voor jou? Ik ben benieuwd naar je reactie.

Wil je keuzes maken die bij je passen? Ik vertel je graag hoe ik je daarbij kan helpen: info@luckylil.nl.

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin