Een geluksgeheim: maak je eigen keuzes

De geluksoma maak je eigen keuzesOnlangs heb ik genoten van een heerlijk boek: “De geluksoma – Het geheim van gelukkig oud worden” geschreven door Partick van Hees. Een lieve vriendin raadde het me aan en leende het me uit. Wat een fijne tip was dat! Het was mijn eigen keuze om het boek ook helemaal te lezen. 😉

Patrick Van Hees noemt zichzelf de geluksprofessor. Hij verkocht ooit zijn adviesbureau om zich te wijden aan het onderwerp “geluk”. Inmiddels heeft hij meerdere boeken hierover geschreven en zijn “geluksformule” ontwikkeld.

Geluksgeheimen

In “De geluksoma” vertelt Patrick over zijn oma en haar leven. Aan de hand van haar verhaal komt hij tot 7 geluksgeheimen. Het boek besluit met een test waarmee je kunt ontdekken hoe het met jouw geluk gesteld is en met welke geluksgeheimen jij je geluk kunt vergroten. Daar liggen je kansen op meer geluk voor het oprapen.

Maak je eigen keuzes

Van geluksgeheim 2 (1) werd ik erg gelukkig: Maak je eigen keuzes! Patrick legt uit dat zijn oma altijd haar hart heeft gevolgd en autonoom is gebleven in haar keuzes. Dat was niet altijd makkelijk, maar op de lange termijn droeg dit bij aan haar levensplezier en geluk. Ze is getrouwd met de liefde van haar leven, ook al was haar familie daar niet blij mee. En nu op latere leeftijd is ze nog steeds zelfstandig, blijft ze onder de mensen waar ze blij van wordt en kiest zelf waar ze zin in heeft, zonder zich afhankelijk op te stellen.

Heerlijk, wat een geluk! En wat een eenvoudige wijsheid.

Inspirerend en om van te leren. Een boek met een verhaal om warm en gelukkig van te worden. Dat is wat het met mij deed.

Hoe is dat voor jou?

Heb je meteen de neiging om “De geluksoma” aan te schaffen om er ook van te genieten? Of werkt het voor jou niet zo?

Ik ben benieuwd en hoor graag je reactie. Dankjewel alvast en voor nu een fijne en gelukkige dag verder!

Wil je keuzes maken die bij je passen?

Ik vertel je graag hoe ik je daarbij kan helpen. Neem contact met me op, bijvoorbeeld via info@luckylil.nl.

(1) p.76-79 De geluksoma – Het geheim van gelukkig oud worden Patrick van Hees

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.