They really are my #1 priority

herfstvakantie kiezen LuckyLilHet is herfstvakantie. Ik geniet al een paar dagen van de sfeer in huis. Geen wekker die ons wakker maakt, onze kinderen de hele dag in pyjama en overal speelgoed en boeken uit de kasten getrokken zodat ze zich er heerlijk mee kunnen vermaken (en ik ook).

In dit blog ga ik me het er makkelijk vanaf maken. Zo voelt het. Ik ben namelijk even niet helemaal beschikbaar om mezelf te laten zien. Ik heb mijn mailbox diagonaal doorgewerkt, alleen de belangrijkste dingen weggewerkt en sta te popelen om me weer te laten meevoeren in deze stroom van “laten we doen wat het fijnste is”. Ik hou heel veel van mijn werk, begrijp me niet verkeerd, maar dit kan volgende week weer full swing. Dan is de vakantie namelijk weer voorbij. Nu ga ik ervan genieten nu het nog kan.

En dan is er nog iets. En daarvoor deel ik onderstaand citaat met jullie en laat ik het er verder bij. Overigens ben ik wel benieuwd naar jullie reacties en wat dit met je doet! Het zou alleen wel wat langer kunnen duren voor ik erop reageer. 😉 Dankjewel voor je begrip en tot later! Met liefs,

There are countless little ways we can show our families and loved ones that they really are our #1 priority. We can turn down opportunities – business related or personal – and choose instead to spend time with those we truly love. The most important thing to understand, however, isn’t the choice itself but the attitude we carry with the choice. We need to make it clear that we are making our choice happily and joyfully. Rather than feeling like victims because we get very little time for ourselves, we can make it crystal clear that we are truly blessed to be with our loves ones.” (1)

Wil je keuzes maken die bij je passen?

Ik vertel je graag hoe ik je daarbij kan helpen. Neem contact met me op, bijvoorbeeld via info@luckylil.nl.

(1) P.135 Don’t sweat the small stuff with your family, Simple Ways to Keep Daily Responsibilities and Household Chaos from Taking Over Your Life Richard Carlson, Ph.D.

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.