Feestdagen vieren zoals het bij jou past

Ook dit jaar wil ik iets extra’s doen in de laatste maanden van het jaar.

Zijn de feestdagen voor jou een jaarlijks terugkerend drama? Vraag je je af hoe je in deze tijd meer rust en ruimte voor jezelf kunt creëren? Wil je voorkomen dat je weer in oude patronen en nare gewoontes schiet? Ga je de verplichte momenten met je familie dit keer beter “overleven”?

Ik help je graag.

Het systeem, jouw keuzes en rust

We kijken samen naar het systeem van jouw familie. Wat doet het met jou en jouw manier van keuzes maken? En waar zitten voor jou de mogelijkheden om het anders te doen?

Wat past beter bij jou?

Dit geeft meer inzicht en rust. Lekker om mee te nemen naar de feestdagen, toch?

Kosten

Bij wijze van kerstkado krijg je van mij een flinke korting en betaal je voor een individuele familieopstelling slechts € 79,50.

LuckyLil coaching familieopstellingKun jij wel wat rust gebruiken rond de feestdagen?

Ben je benieuwd naar een familieopstelling en wat het voor jou kan doen?

 

Maak nu een afspraak en ontvang je kado

Neem meteen contact met mij op (info@luckylil.nl) om een afspraak te maken en mijn kerstkado in ontvangst te nemen, want voor mijn agenda geldt: vol = vol en vanaf 1 januari 2019 gaat de prijs weer omhoog.

Fijn als ik je dit kado mag geven. Ik verheug me erop!

Wil je keuzes maken die bij je passen?

Ik vertel je graag hoe ik je daarbij kan helpen. Neem contact met me op, bijvoorbeeld via info@luckylil.nl.

 

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

4 gedachten aan “Feestdagen vieren zoals het bij jou past”

 1. Lieve Lilian, het valt me op dat de poppetjes alleen blanke poppetjes zijn, zou het geen goed idee zijn om de poppetjes meer de tegenwoordige samenstelling van een gezin te laten reflecteren, meer gemixt?
  Veel succes met al je mooie initiatieven😘

  1. Lieve Ilona, wat een goed idee. Ik ga de maker van de poppetjes meteen vragen of ik een mooie uitbreiding met meer diversiteit kan bestellen. Wordt vervolgd en dankjewel voor deze suggestie!

  2. Lieve Ilona, het is alweer even geleden en ik zie je reactie nu voorbij komen. Ik heb inmiddels familie-uitbreiding gehad… 😉 Ik heb nu een flinke set poppetjes in allerlei kleuren (wit, geel en bruin) en maten. Alsnog bedankt voor het zetje in de goede richting, ik heb er veel plezier van!

 2. De maker van de poppetjes kan me zeker helpen. Nu ik haar website weer zie, ga ik twijfelen of het nodig is. Dit zegt zij erover:
  “Een gekleurde laklaag kan diverse huidtinten, etniciteiten of houtsoorten benaderen.
  Hebben jouw cliënten diverse culturele achtergronden? Hout is natuurlijk, naturel; daar kan vrijwel iedereen zich mee identificeren. Poppetjes met een gekleurde laklaag zijn daarom niet echt nódig. Wil je wel graag getinte poppetjes aanbieden? Dan kun je bij de losse poppetjes enkele modellen laten voorzien van een gekleurde laklaag.” (https://www.verwonderland.nl/c-4198708/informatie-over-de-beschilder-opties/)
  Met andere woorden, het kan wel, maar als hout natuurlijk en naturel is, zoals ieder mens… Ik ga er nog even op broeden. Heb jij nog een tip voor me? Ik hoor het graag, dankjewel voor je hulp!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.