Eruit

Wat gebeurt er in jouw leven? Wat doet het met jou?

Een paar weken geleden ben ik begonnen met elke dag minimaal een flink stuk wandelen. Vaker en langer dan ik deed. Toen de Funky Lady danslessen niet meer door konden gaan, de lekkere decembermaand dichterbij kwam én het regelmatige fietsen naar werk in Den Haag er voorlopig nog niet in leek te zitten, werd het tijd voor andere gewoontes om ervoor te zorgen dat ik fit blijf. In mijn lijf en in mijn hoofd.

Een Ommetje maken is gezond, omdat regelmatig bewegen mensen gezond houdt (…). Daarnaast verhoogt het de weerstand, productiviteit en creativiteit, het vermindert stress en zorgt het voor een betere stemming.” aldus de Hersenstichting.

Als ik naar buiten blijf gaan en blijf bewegen, blijf ik optimistisch en lekker in mijn vel zitten. Dat weet ik sinds ik een jaar of 20 geleden flink overspannen raakte en opnieuw moest uitvinden wat ik nodig heb om me goed te voelen.

Wat heb jij nodig om deze donkere tijden te overleven?

Hoe zorg jij voor jezelf nu alles anders is?

Hoe gaat het met jou?

Ook daarom coach ik graag wandelend. Naast alles wat coaching je kan opleveren, heb je de voordelen van het buiten in beweging zijn. En juist in deze tijd kan het je zoveel opleveren. Even eruit. De tijd nemen om je verhaal te ontrafelen. Te ontdekken wat jou bezig houdt. En wat jij nodig hebt om verder te kunnen. Ik ben er voor je met mijn vragen en mijn luisterend oor.

Neem je contact met mij op?

PWYW

Is je portemonnee anders dan anders gevuld? Misschien zelfs leeg?… Tegelijkertijd kan dit juist het moment zijn waarop ik iets voor je kan doen.

Daarom werk ik de laatste maanden van 2020 met Waardebepaling Achteraf (of Pay What You Want (PWYW)). De kosten van mijn dienstverlening zijn wat jij kunt missen en wat het waard is voor jou.

Wil je keuzes maken die bij je passen?

Laten we samen kijken hoe ik je daarbij van dienst kan zijn, op afstand en passend bij wat jij wilt, kunt en nodig hebt op dit moment.

Neem jij contact met mij op? info@luckylil.nl

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin