Een gewoonte is ook een keuze

Gisteravond heb ik tot laat meegeholpen met het tellen van de stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen. Het feest van de democratie in de meest praktische vorm, het handwerk dat ervoor zorgt dat de democratie kan bestaan. Zo gezellig en leuk om te doen. Maar het werd wel laat…

Keuzes tot gewoontes gemaakt

Daarom verwijs ik vandaag naar een blog van een jaar geleden: Zorg dat het je standaardinstelling wordt. Over de manier waarop ik ook deze dag ga doorkomen: door te vertrouwen en mee te bewegen met alle keuzes die ik eerder heb gemaakt. Ik heb er gewoontes van gemaakt voor in mijn dagelijkse leven. Daardoor hoef ik minder na te denken en doe ik in grote lijnen toch wat ik zou willen, ook na een nacht als vannacht. En de spannende en eenmalige keuzes bewaar ik voor een volgende (donder)dag.

Voor mij werkt dit. Hoe is dat voor jou?

LuckyLil keuzes maken die bij je passen gewoontes

Wil je keuzes maken die bij je passen?

Ik vertel je graag hoe ik je daarbij kan helpen. Neem contact met me op, bijvoorbeeld via info@luckylil.nl.

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin