Keuzes, kado’s en Valentijnsdag

Love is in the air. En anders worden we er door reclames wel op gewezen: Valentijnsdag. Wat te doen?

In dit artikel van Donders Wonderson brains and science – legt Mariya Manahova uit hoe je emoties kunt gebruiken om betere beslissingen te nemen. Bijvoorbeeld over kadootjes voor of uitjes op Valentijnsdag.

Manahova schrijft dat je voor- en nadelen van een beslissing kunt afwegen, en je ook kunt afvragen hoe je je bij een bepaalde beslissing voelt. Deze emotie kun je meenemen in het maken van een keuze en blijkt ook een betrouwbare raadgever.

Kom je er niet uit dit jaar? Dan kan ik je dit artikel van harte aanbevelen!

Wil je het grondiger aanpakken? Dan kan ik je helpen bij het doorhakken van de knoop, bij het uitzoeken waarom het je moeite kost je eigen keuzes te maken in een opstelling of bij het vinden van jouw mogelijkheden om een probleem op te lossen of een situatie te veranderen op een manier die bij jou past. Misschien als valentijnskado voor jezelf?

Wat kadootjes betreft, geef ik je graag nog deze praktische tip: bij Tony Chocolonely kun je zelf een wikkel ontwerpen voor een Valentony. Zo maak je een lekker en verantwoord valentijnskadootje op maat.

Te ingewikkeld? Dan kun je ook gewoon een door Tony Chocolonely ontworpen chocolade-kado bestellen.

https://tonyschocolonely.com/nl/nl/chocoshop/product/valentijn-bundel-1

Maak er een mooie en liefdevolle dag van op de manier die bij jou past!

Wil je keuzes maken die bij je passen?

Laten we samen kijken hoe ik je daarbij van dienst kan zijn, bijvoorbeeld met een opstelling of een wandeling, op afstand en passend bij wat jij wilt, kunt en nodig hebt op dit moment.

Neem jij contact met mij op? info@luckylil.nl

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.