Sterrenstof

Op de parkeerplaats achter ons huis staan bomen. Je verwacht het niet in januari, maar blijkbaar bloeien ze. Op het dak van onze – net in de kerstvakantie gewassen – auto ligt een flinterdun laagje geel poeder.

In het najaar laten deze bomen kleine gele blaadjes vallen. Ook die belanden op de geparkeerde auto’s. De wind blaast deze gele blaadjes in hoopjes bij elkaar. Onze kinderen kunnen het niet weerstaan en gooien dit “sterrenstof” in de lucht, over ons heen. We vinden het nog dagen daarna in onze kleren en in huis.

Er is moed voor nodig om je beslissingen te baseren op vage ingevingen. We vertrouwen nu eenmaal liever op logica en rationele argumenten. Hoe langer we wikken en wegen, hoe meer informatie we verzamelen en overdenken, hoe beter ons besluit zal zijn. Denken we. Maar soms weet je in een flits precies wat je te doen staat, zonder dat je daar een logische verklaring voor hebt. Dat is je intuïtie die aan de deur klopt.” (1)

Ik wens je een gelukkig en gezond 2022 met kleine verrassingen, hier en daar wat sterrenstof, en – als jij dat wilt – de mogelijkheid om bewust keuzes te maken die bij jou passen.

Wil je keuzes maken die bij je passen?

Laten we samen kijken hoe ik je daarbij van dienst kan zijn, bijvoorbeeld met een opstelling of een wandeling, op afstand en passend bij wat jij wilt, kunt en nodig hebt op dit moment.

Neem jij contact met mij op? info@luckylil.nl

(1) p.31 Sterrenstof – Beschouwingen over leven, liefde en spiritualiteit Susan Smit

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin