Maar stel dat…

Kiezen voor wat je écht wilt, betekent dat je een paar levensgrote angsten onder ogen zult moeten zien. En dat geeft je een kwetsbaar gevoel.

Je bent bijvoorbeeld bang dat de mensen van wie je houdt bij je weg zullen gaan, dat plekken niet langer hetzelfde zullen aanvoelen, of dat je helemaal alleen zult achterblijven. Je vraagt je misschien af waar het allemaal goed voor is. Een of andere vage droom? Een kinderfantasie? Een vluchtig gevoel dat je niet eens goed begrijpt of kunt verklaren?

Juist op de tweesprong van moeten en willen voelen onze angsten heel erg reëel, en dat is het moment waarop velen van ons besluiten hun intuïtie niet te volgen, zich af te keren van die plek waar je geen enkele garantie hebt, waar niets bekend en alles mogelijk is.” (1)

Tijd, ruimte en steun voor jou

Ik kan met je meelopen als je jouw angsten onder ogen ziet. Naast je staan als je je kwetsbaar voelt. Met je onderzoeken waar je bang voor bent. Maar stel dat… wat dan? En waar het allemaal goed voor is.

Ik kan met jou de tijd en de ruimte nemen om te doen wat jij nodig hebt om te kiezen voor wat jij écht wilt. Je steunen als je op de tweesprong staat.

Je bent welkom datgene te doen wat goed voor jou is. Wees welkom.

Wil je keuzes maken die bij je passen?

Ik vertel je graag hoe ik je daarbij kan helpen.

Neem contact met me op, bijvoorbeeld via info@luckylil.nl.

(1) p.130-131 Op de tweesprong van moeten en willen – wat doe je en wat wil je écht? Ella Luna

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin